Mysteriet med stjärnan...

Jag är ju inte alls lika busig som Gucci var när hon var liten, men idag lyckades jag iallafall sätta lite griller i huvet på matte, hihihi!

 

Jag kom nämligen springandes superstolt med högburet huvud och viftande svans med något som klapprade i käften. Såfort matte försökte få tag i mig, så sprang jag givetvis i väg och ställde mig och väntade på att hon skulle jaga mig, jag ääälskar den leken!

 

Till slut fick hon tag på mig och erbjöd mig en godisbit i utbyte mot det jag hade i munnen, ok då, tänkte jag. Sååå kul var ju inte den här lilla plast-stjärnan som jag hade i munnen.

 

Matte hade sedan ett fasligt sjå att springa omkring och försöka gissa vart jag hade fått tag på den någonstans. Till slut så upptäckte hon att det saknades minsann en liten stjärna i ljusslingan. Kolla in den andra grejjen som det hänger stjärnor på så ser ni att det saknas en stjärna längst ner. Tihi, fyndigt av mig va att sno en sån och lattja med!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-