Vi funderar...

Vi funderar och funderar här hemma hos "The Olofssons"! Jaaa, det var kanske att ta i, det är väla mest matte som funderar, men jag tror faktiskt att hon går från klarhet till klarhet.

 

Det känns som att de flesta har börjat minska på uppdateringarna på sina sidor och istället "meddelar" saker på facebook. Inget ont i detta, absolut inte! ( så gör vi ju också) MEN det blir liiite tråkigare att hålla på att uppdatera hemsidan när "feedbacken" bara hamnar på f.b istället för på hemsidan.

 

Missförstå oss nu inte, det är jättekul med alla kommentarer på facebook, men det känns som lite överambitiöst jobb att lägga massa tid på hemsidan och inlägg och bilder där... Förutom för Er kära vänner naturligtivs som inte har f.b, och matte inser ju p.g.a besöks-statistik-siffrorna på hemsidan att ALLA vänner vi har haft i alla år är kvar, men få ger sig till känna, skriver en rad eller ett ord.Det är ju givetvis sånt som får oss att tycka att det är roligt att uppdatera!

  

 

Detta innebär nog trots allt att vi kommer att dra ner en del på den tid vi lägger på uppdaterandet av sidan nästa år och ägna oss mer åt oss själva! Hihihi, så då kommer ni att missa mattes alla planer, om inte jag skvallrar förstås... 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-