Mästare!

Nu jäklar går jag från klarhet till klarhet när det gäller bus alltså!

Jag är supernöjd med allt jag hittade på igår!

 

Först överöste jag matte med pussar på munnen och mitt i pussandet slängde jag in ett litet bett i läppen, som resulterade i att det började blöda massor naturligtvis! Under tiden matte försökte få det att sluta blöda så hittade jag mattes ena fårskinnstoffel. Snacka om Lycka! Jag har varit ute efter att få sätta tänderna i dessa härliga ulliga dojjor jättelänge, men matte envisas med att gömma dem i garderoben. Hihihi, men nu när hon skulle stoppa blödandet , så glömde hon bort sina tofflor och då dödade jag den ena toffeln blixtsnabbt! Det var bara en massa ull-luddsbitar överallt, skiiitkul var det!

När det äntligen hade lossnat med busandet så passade jag på att rycka bort en sån där plast-stjärna på den fjärde tråden som hänger ner också. Jag avslutade min busdag med att riva av massa toapapper från rullen, som någon idiot hade satt dit på toan. ALLA i huset borde ju veta vid det här laget att toarullar måste ställas högt upp, annars norpar jag dem blixtsnabbt!

 

Åååh vilken härlig dag det var igår. Hoppas jag kommer att vara lika kreativ idag! Jag börjar känna mig som en mästarnas mästare på bus!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-