Julmarknad

Idag har vi varit inne i Eksjö på julmarknad en sväng. Den största anledningen till att vi åkte dit var naturligtvis för att vi vovvar (främst jag) skulle miljötränas lite i röran.

 

Matte och husse var väl inte helt supernöjda över hur vi gick i kopplena, långt ifrån att "gå fot" kan man nog säga, hihihi. Gucci drog och slet som en galning och skulle lukta på varenda liten kissfläck.Jag ville ju inte vara sämre, så jag drog rätt bra jag också och gick liksom zickzack framför mattes fötter hela tiden.

 

Det var ganska kul faktiskt, ända tills det dök upp en sån där stor monsterhäst! Den här var ruggigt stor och hade en vagn efter sig med en massa barn. Plus att den hade bjällror på sig som klingade hela tiden. Som ni förstår var jag tvungen att ge hästen en riktig utskällning,herreguuud det är ju livsfarligt att låta en massa barn dras omkring av ett sånt monster!

 

En gång på promenixen satt vi fint som ljus. Det var när matte åt en korv med bröd. Då satt vi som små änglar, och alla som gick förbi log vänligt och sa, "ååååh så sööööta"... Hihi, undrar om de såg allt dräggel som rann i mungiporna på oss?

 

Nähä, nu dags för en liten tupplur. Sen bär det av till farmor och farfar för att fira lite "lill-jul" med husses släkt.

 

Hoppas ni får en Trevlig 2:a advent!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-