Buskul!

Snacka om att matte äntligen hade något roligt att berätta! Imorgon kommer nämligen min polare Nixon hit och busar! Ska bli superkul att träffa honom igen!Tror jag iallafall... Hoppas inte att han BARA är intresserad av min snygga häck om jag säger så!

Jag är tydligen nämligen vääääldigt goddoftande enligt många hanar året runt , dvs INTE bara när jag löper! Ni skulle bara ha sett lille pudeln Allan i julas ( mattes syrras familjs hund). Herreguuud han var helt gaaalen i mig liksom! Jag har nog världens mest renslickade öron just nu. Synd om honom bara att han är så kort i rocken, för han skulle aldrig nå upp för något riktigt lattjolajbans om jag säger så!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln