Valp i huset!

Jaaa, tänk att nu pratar matte inte om mig , utan om den stora bebisen Santos 14+ år gammal!

 

Ingen av oss vet vad som driver denna gamle man, men pigg är han så in i tusan! Han springer glatt först av oss alla ner för backen på prommisen! Han har för typ första gången i sitt liv hoppat upp i matte och husses säng för att mysa där! Va? Inte alls hans stil! Ärligt talat så har han faktiskt inte velat ligga där de senaste 14 åren....Kan han ha blitt lite svartis på gamla dar??

 

Likaså har han nästan aldrig legat i en hundsäng med gooosiga filtar och plädar! Näää, det har blivit alldeles för varmt! Parkettgolvet har varit finimang, lagom svalt och skönt! Men inte nu längre när man heter Santos och är en "valp" på dryga 14 bast! Då ska även han ha en egen säng på husses kontor! ( husses kontor som för övrigt nuförtiden nästan BARA består av hundsängar!!!) Matte som ändå var i shoppartagen med hundsängar fick ju bara lätta lite mer på lädret för att köpa ett par till sängar... Så nu är nu alla vovsingarna nöjda... ett tag...

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-