Ligger pyrt till!

Hmmm... om jag ska vara helt ärlig  så ligger jag lite pyrt till här hemma just nu...

Igår så råkade jag välta ner mattes parfymflaska i badrummet och hon möttes av en STARK doft parfym från badrumsgolvet samt en massa glas-splitter! Hon blev INTE glad vill jag lova och talade vääääldigt högt med fula ord om jag säger så!

 

Äsch jag skiter ju i parfymflaskan! Det var ju ceratet som hon hade gömt BAKOM flaskan som jag var ute efter! Jag äääälskar cerat, och eftersom hon hade försökt gömma det, så var det alltså hennes eget fel!

 

På bilden ovan ser ni en räv som matte såg raska över isen idag. Matte är inte stormförtjust när hon ser en räv på nära håll, för hon får alltid för sig att de har rävskabb. Men den här hade ju en schysst plym till svans, så den var nog frisk.

 

Nästa prick i protokollet fick jag när matte skulle ta ut oss för att kissa. GISSA om jag blev exalterad när räven inte längre raskade över isen, UTAN stod på baksidan av vår tomt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Matte hann inte ens öppna käften förräns jag hade dragit iväg som en avlöning! Men jag tycker att hon kan vara nöjd med att faktiskt Chanel stannade kvar hos henne, så hon behövde ju inte känna sig ensam...

 

Hmmm... jag visste ju när jag återvände från mitt äventyr en stund senare vilken typ av matte jag skulle mötas av, och mycket riktigt hade jag rätt!

 

Men jag kan ju min matte vid det här laget, så jag bara visade mig lite underlägsen och eländig och fjäskade som faaaan och pussa henne i mungipan och höll på. Men jag var så trött så benen skakade och då fick matte syn på att jag blödde på tassarna. Jag hade antagligen i farten skurit mig på skaren på snön, så det var bara att gå in och finna sig i att bli sprayad med K-hex spray på tassarna. Men nu var matte återigen igång med den dära höga stämman på rösten och sa" om jag inte hade sprungit efter rävjäveln hade inte detta hänt" 

 

Ursäkta mig, men hon vet väl att hon är ägare till RR:s??? Vi är inga små vovsegull som bara ligger och ser vackra ut på en kudde! Näää, här snackar vi om en hundras med drag under galoscherna!

 

Nåväl, ingen fara med mina tassar och matte är ändå väääldigt nöjd över att jag bara sprang efter räven lite och INTE kom hem med den hängandes i mungipan...

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln