Stor personlighet!

Matte skryter ju gärna om vilken fantastisk personlighet jag har! Jag kan vara så envis och tjurig, men mest oootroligt rolig och charmig naturligtvis!

 

MEN just nu är jag inne i en MYCKET enerverande envis period när det gäller suuuuget efter MAAAAAT!!! Jag är så in i helsikes hungrig hela tiden, så det är inte klokt! Jaa, det är säkert, jag äter ALLT som kommer i min väg och ännu hellre sånt som inte kommer i min väg... men som jag ser till att det kommer i min väg om man säger så!!!

Jag är så sjuuukt snabb, så att matte hinner inte ens flytta foten förräns jag har slukat "fyndet". Mitt senaste fynd var mattes lunchlåda som hon ställde på bänken för att svalna, låååååångt bort från min långa nos. Trots att hon bara stod någon meter ifrån mig, hann hon inte stoppa mig när jag tog ett känguruskutt och fullständigt högg tag i både matlådan och innehållet på mindre än en enda sekund! Jag är helt enkelt vääärldsbäst på sånt!

 

Att jag är såhär galet hungrig just nu är helt enkelt för att jag ska börja löpa typ vilken minut som helst! Jag gissar att matte önskar att det sker typ... NU!!!

För när det eländet börjar så brukar jag komma in i en betydligt lugnare period...

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln