Liten goding!

Ja, jag är ju ingen jätteridgeback om vi säger så! På måndag blir jag 9 månader gammal och husse vägde in mig idag med en matchvikt på 30,8 kilo. Gucci vägde 36 kilo när hon var 9 månader, men jag tror nog att hon var lite lönnfet då faktiskt! När hon fyllde 1 år vägde hon nämligen 38,5 kilo, och idag när hon är i schysst form väger hon drygt 35 kilo!

Men jag kommer nog inte bli riktigt lika stor som syrran, men något kilo till kommer jag nog växa i.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-