Ooooh Shit!!!

Jag säger bara shit pommfritt alltså! Ryktet går att jag ska åka till huvudstaden Stockholm i helgen för att träffa min kennelmamma Caroline och alla mina syskon!!!

 

Nog för att det ska bli superkul att träffa alla dem, men det här med storstan vet jag inte om jag är så väldans förtjust i...Hmmm.... massa asfalterade gator och KOPPEL!!! Näää, det är inget för en lantis-brud som mig! Tacka vet jag att få springa lös och njuta av naturen!

 

Nåja, en helg ska jag väl klara av att bo i lägenhet. Vi ska bo hos mattes föräldrar och matte som är uppväxt i denna lägenhet vet ju att det är vääldigt lyhört, så jag kommer nog få ett fasligt sjå med att skälla på en massa nya ljud.

 

Jag återkommer med full rapport efter denna spännande helg! Hoppas verkligen att man slipper se några sånna där fasligt läskiga hästar nu iallafall när man ska till storstan! ;))

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-