Valpträffen!

Ojojoj vilken intensiv helg jag har haft! Först lååång bilkörning, sen in i mormor och morfars lägenhet. Sen ut och gå i Vällingby! Usch , fy så mycket nytt scaaary liksom. Jäkligt jobbigt också att inte ha med sin trygghet, dvs storasyrran!

 

Nåväl jag vande mig med det mesta, men tror ni inte när vi på lördagen åker till min uppfödare Caroline får syn på HÄSTAR!!! Va f'n jag trodde jag skulle slippa det i Sthlm, men min uppfödare bor ju numera också på landet, så "the same shit" kan man säga!

 

Det var iallafall superspännande att se alla syskon igen. Jösses vad alla hade växt! Jag var fortfarande minst och kommer nog så förbli, men storleken hindrar än ju inte från att vara stöddig!

 

Matte är sååå nöjd över dagen och lovordar alla mina syskon och blir alldeles jätteglad när hon tänker på hur trevliga alla syskonens tvåbeningar är!  För att inte tala om hur gästvänliga och goa Mats och Caroline är!

 

Man hinner liksom inte ens lämna "Villa Braveheart", förräns man längtar dit igen!

 

Matte lyckades då inte ta en enda vettig bild. Som tur är har vi en riktig fotograf i "valpägargänget", dvs Thanis husse Benny! Det är Benny som har tagit den här fina bilden ovan på mig, plus HÄR kan ni se en massa härliga busbilder!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-