Inget fredagsmyyys!

Jag blir såååå sur! Igårkväll hade jag tänkt gå och lägga mig och mysa i skinnfåtöljen, men när jag kommer dit så är den redan upptagen av matte!!!

 

Jag vet inte vad som hade flugit i henne, för hon brukar ALDRIG sitta i den. Jag stod där en stund och bara blängde på henne, och trodde att hon skulle fatta att hon skulle resa på sitt stora ladgårdsdörrsarsle, men näääärååå, arslet var som fastklistrat i stolen!

 

Det fanns ingen annan utväg för mig än att hoppa upp och sätta mig i knät mellan hennes ben. Matte var suuupernöjd och tyckte det var såååå mysigt! Men det var hon jäkligt ensam om kan jag säga! Jag ville inget hellre än att hon skulle flytta på den där stora baken och lämna stolen åt mig! Det är inte klokt så tröga i huvet de där tvåbeningarna är ibland!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln