Semester!

Jahaja, då är jag på semester för första gången i mitt liv! Igår åkte vi till ett ställe som heter Sälen! Matte och Gucci är tydligen inte speciellt förtjusta i det här stället. Matte åker ju inte skidor och hade naturligtvis hellre åkt till något soligt och varmt ställe. Men å andra sidan, så hade hon ju inte kunnat ta med oss hundar om familjen skulle ha åkt utomlands, så därför kompromissar hon lite och följer med iallafall.Gucci vet jag inte riktigt anledningen till hennes motvilja att vara här. Hon startade även detta år med att ligga på hallmattan och vilja åka hem. Den gröna soffan på bilden har jag hört talas om att hon inte är överförtjust i heller. Vilken gnällspik hon är, den är ju HUR skön som helst!

 

Idag fyller jag 10 månader och har firat detta med godis och några nya leksaker. Leksakerna höll inte många minuter kan jag säga, men det var kul så länge de varade!

Nähä, nu dags för att gå ut och promenixa en vända!

 

Vi hörs!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-