Mattes otursdag!

Det är nog bäst att hålla sig i skinnet och uppföra sig bra idag, matte har nämligen haft en del otur idag...

 

Det startade redan tidigt i morse när matte helt plötsligt bestämde sig för att vara hurtig och gå upp tidigt för att följa med husse på morgonprommisen....

Det var ingen bra idé, det hade nog varit bättre om hon hade stannat kvar i sängen istället, för hon kom aldrig ut genom dörren ändå... Anledningen till detta var nämligen att Gucci knockade henne i läppen när matte skulle sätta på henne kopplet och Gucci glatt skulle visa att hon ville gå ut... Resultatet blev att hon fick ett jack på insidan av läppen som blödde som tusan! Så matte fick stanna inne för att få stopp på blödandet istället...

 

Ett par timmar senare var det dags för matte att ta ut mig och kissa. Resultatet av denna prommis var att hon halkade rejält på en isfläck och stod på huvet och slog i knät rejält!!! Jag försökte trösta matte med tusen pussar, men matte puttade bort mig och reste sig snabbare än blixten, för det spelar liksom ingen roll HUR ont en tvåbening har, så visar man inte det. För att det är tydligen suuuuperpiiiinsamt att ramla som tvåbening och då är det viktigaste att fort som tusan resa sig upp och försvinna därifrån! SEN väl hemma, kan man titta på knät för att se hur det ser ut!

 

Ett par timmar senare ändå så tänkte matte sätta sig i solen med en öl. Hon hällde upp den i glaset, skulle balansera med sig glaset en tidning och lite jordnötter ut, och på vägen ut så hoppade Gucci och jag glatt upp på matte för att tala om att vi hakar gärna på ut! Behöver jag tala om hur det gick med den ölen???

 

Tror faktiskt att det bästa är om matte bara sitter still och inte gör nåååååånting mer idag!!!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-