Nu är det nog!

Nu är det nog! Inatt kl o3.30 blev jag nämligen utskrattad och fotograferad!!!

 

Det är nämligen så att här i Sälen har matte och husse ingen dubbelsäng, utan varsin enkelsäng. Det betyder att det ryms bara en hund i varje säng. Igårkväll gick jag och la mig hos matte först, eftersom hon la sig före husse. Men sen mitt i natten så ångrade jag mig och kom på att jag ville mycket hellre sova hos husse! Bara det att där låg ju Chanel, så det var fullt!

Jag försökte väcka husse med en massa pussar i ansiktet så att han skulle inse misstaget att det var Chanel som sov hos honom och INTE jag! Men nej, inget hjälpte! Matte försökte locka upp mig till sig igen, men NEJ jag hade bestämt mig, det var hos husse jag skulle sova. Det slutade med att jag blev så j*kla suuuuur så att jag gick ut i hallen och la mig i husses resväska! Det var då matte började asflabba åt mig!

Inte nog med det, hon var tvungen att väcka husse också och visa vad jag gjorde, plus att hon mitt i natten sprang upp och hämtade kameran för att ni skulle få se.

 

Nåväl, det hela slutade lyckligt, för efter att jag hade legat och gnytt eländigt i resväskan en stund kom husse på den brillianta idén att matte och husse helt enkelt skulle byta säng!

 

Haha, vad säger ni nu då? Som ni märker så är jag EXPERT på att få som jag vill! När matte hade lagt sig hos Chanel istället kunde jag nöjt krypa ner hos husse istället! Det är inte klokt vad jag är bra!!! 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln