Mallig matte!

Ojojoj, snacka om att matte blev mallig tidigare i backen! Det kom nämligen fram en tjej som hade stått och tittat på oss en längre stund och började fråga om oss, vad vår ras hette, vad vi var för slags hund osv. Matte berättade om rasen ridgeback och så sa hon att vi två ääälskar skogsprommisar och sysselsatte oss bl.a med viltspår och utställning.

Vet ni vad hon sa då????

" Åååh, jo jag förstod att du håller på mycket med dina hundar, för de är ju sååå lydiga och står snällt och tittar på dig hela tiden."              

 

Hmmmm....jaaa, gissa om matte höll på att trilla baklänges, för allvarligt talat, är det något som vi INTE är så är det att vara lydiga! Jösses tänk om tjejstackarn hade sett oss när vi drar runt med matte som om hon vore en dammtrasa, eller hoppar upp på henne så hon håller på att ramla, eller drar efter vilt! Jaaa, listan kan göras lång på "ej-bra-saker", MEN matte valde först att stå och njuta av de orden. Hon riktigt kännde hur hon växte flera centimeter och tänkte att det är ju faktiskt ingen lögn. Mattes tjejjer kanske inte är vääärldens lydigaste, MEN de är vääärldens bästa tjejjer som ger matte sååå mycket glädje här i livet.     

 

Innan matte gick därifrån så var hon bara tvungen att vara ärlig och säga som det var;

" Mina hundar står såhär snällt just nu bara för att de vet att jag har godis i fickan. Med andra ord, de står och tigger! "  

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-