Home sweet home!

"Home sweet home"

 

Vilket jävla bra uttryck rent ut sagt! Jag kan inte komma på nåt bättre själv! Det är sååå GÖTT att va hemma igen!!!

 

Det är liksom tjejjerna mot killarna här hemma just nu! Husse och Phille ääälskar att vara i Sälen, de skulle gärna ha stannat lite till! Medans matte, syrran och jag lika gärna kunde ha åkt hem ett par dagar tidigare! Gissa om jag blev glad när jag kom hem och fick se att MASSOR av den förbannades snön var borta! Sååå nice! Syrran och jag röjde som sjutton och jag fick värsta vårkänslorna! SÅ starka vårkänslor så att jag t.o.m började löpa idag!!! 

 

Matte har ju gått och väntat på att jag ska börja löpa sen i februari. Men det säger sig självt att man inte har nån lust att träffa en karl mitt i iiiiskalla vinterkylan! NÄÄ! Det är nu när man kunde känna lite gröngräs under tassarna som man liksom kom i stämning... I feel good  govänner!

 

Så nu vore det ju pricken över i:et så att säga att fixa hit en snygg karl om en dryg vecka sådär!  

 

Jaja, man måste ju få drömma , eller hur???  

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln