Jag löper nu!

Ja jag löper, men inte bara som på bilden, utan jag löper på riktigt!!!

Gucci började ju löpa för några dagar sen och då tänkte jag att jag hakar väl på! jag har ingen aaaaning om vad det innebär att löpa, det är ju liksom första gången för mig. Matte säger att det betyder att jag börjar bli en STOR tjej nu! Inte i storlek alltså, utan i mognad. Ha! Det kan hon ju tro! Jag är ju jääääättebarnslig fortfarande ju och ääääälskar att leka!

Näää, mogen tjej det är jag då inte!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-