11 månader idag!

Jag säger bara Grattis till mig själv på min 11 månaders dag! Jag skickar även en hälsning till alla mina fina syskon och hoppas att även de blir lite extra ompysslade såhär på 11-månaders dagen!

 

Jag för min del har fått flera nya leksaker, som jag "slaktade" ganska så omgående kan jag säga! Tänk att matte aldrig lär sig. Det verkar ju ganska onödigt att slänga hundralappar hit och dit på saker som är sönder inom 5 minuter! Nåväl, det är inte mitt problem och ingen är ju gladare än jag att hon är så korkad, för jag ääääääälskar att slita sönder leksaker!!!

 

Vi har varit förbi vid veterinären en svänga också för att låna deras våg. Jag kan berätta för er att jag består nu av 33 kilo skönhet! Jaaaaaa, enligt mig och matte iallfall! Gucci tycker mer att jag består av 33 kilo skiiitunge!!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-