Back in business!

Tjeeeenare alla polare! Det har ju som sagt varit väääldigt dåligt med uppdateringar på sista tiden, men tiden har liksom inte funnits för att hinna med det också! Vi har inte legat på latsidan vill jag lova! Cross-säsongen är ju ifull gång nu med SM-premiären som gick nu i helgen. Alexandra och hennes pojkvän gjorde en kanonstart på säsongen, så det ska bli galet spännande att följa dem!

 

Mig har matte släpat med på både handler-kurs för Stephen Wheeler och ett par små inofficiella utställningar. Vi skulle även ha varit på handler-kurs för Gerard O´Shea, men där fick jag inte vara med p.g.a att jag löpte då.

 

Om jag säger såhär, jag tycker fortfarande inte att folk ska hålla på att pilla på mig, och jag trodde i ärlighetens namn att matte skulle låta mig slippa sånna dära utställningar om jag krånglade lite...

 

Men Näääääärååå! Det är en enviiiis kärring jag har fått på halsen kan jag lova! Hon ger sig inte i första taget och jag inser att jag väl kommer att få vara med om detta fler gånger i framtiden!

 

Här kan ni läsa min kritik  och här kan ni se några nya bilder på mig också!

 

Nähä, nu är det dags för prommis! Hörs snart!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-