Long time no see!

Hej på er alla Go vänner! Nu var det verkligen längesen jag hörde av mig! Herreguuud, senaste  uppdateringen var ju sen innan påsk! Matte drog ju till Blåkulla och dröjde med sin återfärd hem igen. Sen när hon väl kom hem så tog hon med sig BARA Chanel på diverse äventyr!!! 

Sånna dumheter ogillas skarpt ska jag säga er! Man lämnar INTE en Gucci hemma, det är bara så! Sen spelar det ingen roll om jag tycker det är supertrista saker man ska göra, jag ska med iallafall!

 

Så därför har jag varit tjurig på matte faktiskt lite till och från. HÄR kan ni se lite bilder på hur jag ser ut när jag tycker så där vaaaansinnigt synd om mig själv!

 

Men, men, nu ska det inte vara några sånna där "bara-matte-och-Chanel-äventyr" på ett tag har matte lovat mig, så nu står hon lite högre kurs igen. Plus att igårkväll hade matte och jag en riktig nostalgi-afton och satt och tittade och njöt och skrattade åt gamla filmer på mig! Det är inte klokt hur rolig jag är faktiskt om jag får säga det själv!

 

Min gamla hemsida finns ju fortfarande kvar och där kan ni kolla på massvis av filmer!

 

Men tips på några höjdare är ju t.e.x kökslådan , R.R.R.R-film , Gucci uthyres , Partybruden, Galenpannan ! Titta och njut!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln