Söt som socker!

Söt som socker är jag enligt matte! Å inte nog med det!!! Jag är en vaaaaansinnigt mysig, kelig och glad tjejja också! Jaaa...t.o.m lite VÄL glad ibland tydligen! Igår när matte kom hem efter att ha varit borta ett dygn ( och hälsat på Alexandra i Malmö) så fullständigt mööööördade jag matte!!! Jag började med att hoppa på henne och göra henne aaaalldeles zebrarandig på armarna! INTE mitt fel att hon hade glömt att sätta på sig skyddsutrustning! Efter detta övergick jag till att knocka henne istället och ge henne en liten fiiin fläskläpp! Vem f*n behöver fylla läpparna med silikon á la Victoria Silvstedt??? Näää, det är ju bara att skaffa sig en Ridgeback så får man samma effekt!!! Åååå gratis dessutom!!! Inte kloookt vad jag är bra att ha!!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-