Sova med en Ridgeback!

Att sova tillsammans med en RR är faktiskt lite utav ett konststycke. Jag skulle uppskatta att Gucci och jag upptar ca 40% var av sängens totala yta, dvs. 80%. De resterande 20% fördelas väl ungefär, 15% till husse och 5 % till matte. Deras kroppar fungerar som en slags utfyllnad av det sista utrymmet i sängen kan man säga.

 

Matte började fundera lite på detta efter att Alexandra var hundvakt ett dygn förra helgen. Ett dygn innebär ju då även en natt med oss dogs. Det började ganska hyfsat tyckte Alexandra när Gucci kröp ner under täcket hos Phille och jag tog plats bredvid Alexandra. Jaa, Phille och Alex sov med oss hundar i matte och husses säng, ALLT för att vi skulle vara nöjda såklart! Nåväl, efter en stund hos Philip tröttnade Gucci på att han inte låg still och hon hoppade då ner ur sängen och gick runt och ställde sig vid Alexandra istället.

Alexandra låtsades sova eftersom hon redan tyckte det var trångt med mig bredvid sig. Gucci började gnälla lite ynkligt för att Alex skulle släppa upp henne, men Alex fortsatte låtsas sova. Hon tänkte naturligtvis att Gucci skulle ge sig. Hallå????? Gucci ge sig???? ALDRIG!!! Istället började hon yla som en värsta varg för att vara på den säkra sidan att Alexandra skule höra! Det var ju naturligtvis bara för Alex att försöka flytta på mig en bit så att även Gucci kunde få plats.

 

Alexandra sa sedan till matte att hon hade legat som ett S och knappt sovit en blund. Men så är det att sova med oss Ridgebacks! Gucci har lärt mig att man ska sova som en stock, göra sig tung som bly och orubblig som en betongklump! Sen får de tvåbenta försöka åla sig ner bäst de vill på de få centimetrar som finns kvar. Om de får forma sina kroppar som ett S ,  Z ,  C ,  U,  L ,  V ,  J ,  eller I  , bryr vi oss inte om, det är inte vårt problem!

 

 

 

När vi RR:s sedan vill byta sovställning under nattens gång så kan det antingen handla om att vi reser oss upp för att snurra till oss i en ny kanelsnäcka och sen slänga oss ner.Inte bredvid, utan delvis PÅ tvåbeningarna! På detta vis får vi ytterligare lite mer space, då tvåbeningarna ju måste flytta sig eftersom det är ganska tungt med en RR över sig. Eller så vecklar kanelsnäckan upp sig och sträcker ut sig och trycker med hela sin kropp ut tvåbeningen till sängkanten. Där får sedan tvåbeningarna ligga och balansera på kanten för att hålla sig kvar i sängen!

 

Men trots allt detta, så vet jag att matte och husse tycker det är jättemysigt med oss i sängen. Vi är varma och goa och trycker oss kärleksfullt mot våra tvåbeningar och ger dem så mycket ömhet och kärlek.    

 

Vad är väl lite ryggont på morgonkvisten??? Herreguuud, naprapaterna måste ju också få jobb att göra!!! 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-