Födelsedag!!!

Idag fyller jag 4 år! Hipp Hipp Hurra på min födelsedag!!!

 

Matte hittade denna superpiiinsamma bild i datorn. Den är tagen för ett par år sen tror jag. Hur sjutton kunde jag vara så dum att ställa upp på sånt spektakel? Måste bero på att jag var ung och naiv då....det skulle jag ALDRIG ställa upp på nu kan jag säga!

 

Matte håller fortfarande mest på med flyttandet, men idag fick hon minsann ta sig tid med min hemsida lite nu när jag fyller år. Ännu viktigare är att hon tar tag i tårtbakandet! Jag förväntar mig en megastor tårta givetvis!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln