Skit-flytt!

Snacka om att vi dogs är suptertrötta på den här förbannades flytten!!! Den upptar ju nästan all mattes tid. Det ska bli sååå skönt när det är klart! Syrran och jag har ju fattat att vi bor i det nya huset nu, men Santos virrpanna han springer stup i kvarten upp och ställer sig utanför det gamla huset! När matte kommer upp för att hämta honom så står han och viftar glatt på svansen utanför ytterdörren för att få komma in. Inte lätt och va gammal alla gånger...

 

Tänk att nu när matte inte har tid, så börjar man ju nästan sakna att få vara fotomodell! Jag menar när hon ska fota oss stup i kvarten så får man ju iallafall schysst godis, som korv och köttbullar och sånt. Nää, nu får hon tamejtusan ta sig tid och fota oss lite tycker jag! Eller hur?!?

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-