Tid för oss igen!

Japp, nu har matte ÄNTLIGEN tagit sig lite mer tid med oss dogs igen! Hon är nämligen fett trött på flyttandet och passar på att rent ut sagt skiiiiiita i det denna helg! Husse och Alexandra är nämligen iväg hela helgen på SM i motocross och Phille är hos en kompis i stan för att gå på Stadsfesten. Detta innebär att matte är home alone med oss dogs, och det passar henne alldeles utmärkt, för hon är rejält trött för tillfället och ska passa på och vila ut OCH naturligtvis umgås med oss!!!

 

Jag måste säga att vi har fått en kanontrevlig trädgård vid detta hus, med stooor gräsmatta och gärsgården som inhägnar det hela. Matte går efter mig hela tiden precis som för att leka följa john, men det är inte leken hon är ute efter! Näää hon kollar mig så att jag inte försöker hoppa över staketet!

 

Hihihi, jag ska hålla mig i skinnet ett tag till så att de glömmer bort att kolla mig hela tiden, SEN ska jag göra en insats! :D

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln