Mattes hjärtan!!!

Jajamen, det är vi det!!!

Vi är sååå olika, men lika älskvärda alla tre enligt matte!

 

Santos han är en typisk golden, bara glaaad och snäll och svansviftandes heeela tiden! Egentligen är han FÖR snäll enligt matte, men han har på senaste tiden jämnat ut sin godhet med ett antal olater!

1. Han har aldrig tidigare hoppat upp i sängar....   Det gör han nu!!!

 

2. Han har aldrig i HELA sitt liv nånsin skällt, matte visste inte ens att han kunde skälla, MEN det har han också lärt sig på gamla dar! ( i och för sig p.g.a av oss vaktande RR-damer...)

 

3:Han bara drar i väg och gör preciiiis som han vill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Detta kan i och för sig försvaras med att han inte längre typ hör ett skvatt...)

 

Men det roligaste av allt är att denna snart 15 år gamla hund är piggare än nånsin!!! Han springer som en galning och slänger med leksaker som en valp! Matte säger att det är härligt att se sån livsgnista och glädje in i det sista!

 

Jahaja, ska vi sen snacka om mig, så blir väl listan lååång kan jag tänka...

 

Matte säger att JAG är den som TOTALT knäckte hennes hjärta! Jag är inte bara en HUND, utan jag är till 99 % hennes vän och så mänsklig så det är kusligt emellanåt! Jag är också största sortens känslomänniska ( ursäkta kännslohund ska det ju vara) ÄR jag glad så är jag jäkligt glad! ÄR jag sur, så är jag HUR tjurig som helst! Är jag craaazy, så hittar jag på HUR galna saker som helst! Inte ett dugg konstigt om ni frågar mig, MEN tydligen är ju inte alla hundar sånna!

 

Ja vi kan ju t.e.x ta min lillasyrra Chanel! Hon är ju för jämnans sååå jäkla glad!!! Aaaaningens enerverande när man själv ibland är på uruselt humör! Men jag får ju hålla med om att visst är det härligare med glada typer än tjurskallar! Chanellan har dessutom en mycket imponerande energi och ääälskar att lattja! Jooorå, jag kommer ihåg att jag var sån också i den åldern, dock kanske inte lika pussig och glad hela tiden. Jag hade redan då mer bestämda åsikter om saker och ting.

 

Matte älskar oss alla för de vi är och visst är det väl ganska roligt att hundar ÄR så olika? För att inte tala om hundar inom samma ras!!! Syrran och jag är nog i de flesta fall nästan faktiskt mer olika än lika! Den ena av oss är gladare, den andra av oss modigare, en av oss är vaktigare, än av oss är osäkrare, än av oss är påhittigare, än av oss är definitiiiiiiiiiivt hoppigare, än av oss är keligare, än av oss är pussigare.... ja listan kan göras HUR lång som helst!

 

Men en sak är säker... vi är alla lika älskade av våran matte!!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln