Are you talking to me?

Vad säger ni? Tycker ni jag ser tuff och stöddig ut på bilden? Jaaa, jag håller på att öva lite på min attityd och se lite cool ut! Syrran tycker nämligen att jag är alldeles för glad emellanåt och ser alldeles för snäll ut! Ni skulle bara ha sett mig när matte kom hem efter att ha varit iväg hela veckan på utbildning i Malmö! Jösses, jag blev så glad så jag höll nästan på att slå knut på mig själv!!!

 

Men som ni ser så kan jag se tuff ut också, så det så!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-