Fullt upp!

Nämen tjeeeenare govänner!!! Nu kanske ni tror att vi ligger på latsidan bara för att vi inte uppdaterar hemsidan så mycket, men så är det iiiiinte!!! Näääärååå, här hos Olofssons är det fullt ös medvetslös som gäller! Det är mycket med jobbet, mycket med huset, det har varit mycket med crossen! Tiden räcker inte till och intresset  har falnat för hemsidan helt enkelt! Appropå falnat intresse för hemsidan, så känns det som att det är så för de flesta nuförtiden. Hemsidans storhetstid är nog förbi! :D

 

MEn vi ska inte lägga ner sidan, men vi kommer inte att uppdatera lika ofta!

 

Jag var förresten för tredje gången gillt i det dära kalla jäkla ridhuset i Bräkne-Hoby i söndags! Första gången var jag där som en yngling (081123) och tro det eller ej, men DÅ var JAG lite feg!!! Andra gången var jag där förra året och då var Chanel störtfeg! Tredje gången gillt i söndags som sagt och JAG skötte mig exemplariskt och var hur vacker som helst! Att jag inte vann rubbet beror naturligtvis på att det var andra snyggingar på plats också! Ni kan läsa min kritikHÄR!  Chanellan fegade tyvärr ur, så behöver jag säga att vi ALDRIG mer kommer att åka till det dära jäkla ridhuset i Bräkne-Hoby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln