Mysigt!

Jag är ingen sån tjej som älskar alla. Näää, jag älskar de i min familj och de vänner jag känner, resten struntar jag högaktningsfullt i. Mormor och morfar känner jag ju väl och de kan jag bjuda en puss eller två när de kommer och hälsar på, men tänk igår när de var här fick jag verkligen upp ögonen för vilka trevliga prickar de är båda två! Jajamen, jag delade ut pussar så det stod härliga till!  "Morfar Björn" har jag väl tyckt är helt ok, men igårkväll fick jag verkligen upp ögonen för honom! Vilken kanontrevlig karl asså, guuu så mysigt det var att sitta och trycka på honom i soffan!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-