OH MY GOD!

Ett litet ps. såhär bara vid årets slut! Bilden föreställer alltså mig och Gucci liggandes tätt intill varann på en liten fäll! JÄDRAR i mig om jag försökte smyga upp bredvid syrran för typ ett år sen när jag var liten! DÅ blev hon tvärsur och lät som ett lejon!!! Hmmmm.... undrar om hon börjar se mig som vuxen nu , eller om hon bara börjar tycka att det är ganska mysigt med en syrra i huset??? Såklart det är mysigt med MIG i huset!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-