2:an!!!

Jahaja, nu kan jag tänka mig att alla ni som precis har läst mattes kärleksförklaring till Gucci i hennes blogg tänker stackars Chanel =RR nr 2 i huset, kan inte vara lätt att komplettera en sån hund som Gucci!

Då tänker ni ju fel! Alla som har barn vet ju att man älskar alla sina barn naturligtvis, även om de är olika, och det ÄR barn! Inget barn är ju det andra likt! Likaså är det ju naturligtvis med oss dogs, ingen hund är den andra lik!

 

Man kan ju tro och ana sig få vissa grundförutsättningar beroende på den ras man väljer... Golden = jippie jippie jey, alltid glad!!! Dobbermann = Vakt naturligtvis... Border collie = vallande och energi ,Papillon = söt liten knähund (psst! inga klankande ord på pappisar, det var mattes första och älskade hund och definitiiivt mkt mer än en knähund! ) m.m m.m m.m

 

Jaaa ni fattar väl vad matte menar!!!;)))

 

Men då ska jag säga er att matte älskar mig och Guccan lika mycket trots att vi är så olika!

Jag är inte alls lika stor och stursk och modig. ÄVEN om det kan låta så!!! Jag för ett herrans liv när någon kommer, så folk TROR nog att jag är den farligaste av vilddjuren! De är helt klart räddast för mig och de förstår ju inte att det är jag som är osäkrast av oss två.

 

Jag är en jääääkel på att pussas!!! Jajamen!!! Finns ingen som kan kyssas som jag, jag lovar! Jag är sååå ihärdig och ger mig liksom inte förräns jag har pussats till jag tycker att jag är klar!

 

Jag är såååå glad!!! Finns nog ingen som kan vifta på svansen så mycket som jag kan!!! Jädrans jag kan vifta så matte blir alldeles orolig för att jag ska vifta den ur led!

 

Jag äälskar att leka med pipleksaker! Bliiir liksom helt galen!

 

Jag ääälskar att leka med mina vänner jag känner! Jag blir helt galet glad vid lek med mina nära och kära..

 

Jag har lärt mig av min "mästare Gucci" att tigga!!!

 

Jag har lärt mig av min "mästare Gucci" att i alla lägen försöka sno åt mig mat!!!

 

Jag har lärt mig av min "mästare Gucci" princip allt, men som den lillasyster jag är kanske jag inte lyssnar på alla råd!!! ;))

 

Jag är som en svans runt matte och följer henne vart hon går. När hon går och lägger sig...då går jag och lägger mig, giiiivetviiis!!!

 

Jag kan nog tycka att matte och de andra hundarna sover liiiite för länge på helgerna.... Så fort matte bara rör sig liiite.... Då börjar jag vifta med svansen blixtsnabbt....då vet matte vad som väntar... ANFALL!!! Dags att gå upp!!!

 

Jag bryr mig inte alls om kyla och regn som syrran gör! Jag kör fullt ös medvetslös även i dessa väder!!!

 

Jag vill inte sitta med vid bordet som Gucci, men  jag vill ligga i soffor och sängar, däremot vill jag inte ha täcke på mig!

 

Jag är aaaaldrig sådär tjurig som syrran är! Jääädrans vad hon kan tjura...

 

Jag är mycket mer lyhörd och lyssnar mer och är nog om jag får säga det själv lydigare!

 

Jag är väl inte lika RR typisk som Gucci precis....MEN PRECIIISSS lika älskad naturligtviiiiis!!!

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-