Kärleksförklaring!

Idag är matte alldeles sådär vovve-sentimental! Jaa hon läste nämligen om en väns vovve som dog knall och fall, och då blev hon påmind om hur kort ett hundliv faktiskt är...

 

Tänk att när jag kom in i deras liv för typ 4 1/2 år sen, så vände jag totalt upp och ner på deras liv som den virvelvind jag är!!! Matte har ju haft hund sen hon var liten, MEN INGEN sån galen och envis vildpanna som mig! Jag visste redan som liten vad jag ville och vad jag INTE ville!

 

Husse och matte har många gånger skrattat åt minnen som när jag som liten liten valp vägrade att följa med husse på prommisen, utan satt kvar vid husknuten! För jag VISSTE ju att matte var kvar inne i huset och hade inte den minsta lust att hänga med på prommis!

 

TÄNK alla hundsängar som jag bitit sönder! Sånna dära dyra fina bia bäddar i låtsas-skinn! ÄNDÅ envisades matte med att köpa nya sånna dyra fina, trots att husse sa "KÖP INGA FLER"!!!

Till slut fick matte ge upp upp och köpa säng i hårdplast... MEN med mjuk skön fäll i naturligtvis...som också gick jättebra att slita i stycken!!! ( och som också naturligtvis gick jäääättebra för matte att köpa fler av...)

Antalet leksaker som jag har slaktat går nog knappt att räkna till, men ändå kom matte hem med nya...

 

Jag är ett riktigt orginal enligt matte och har en enorm personlighet och charm. Jag är otroligt stabil och är inte rädd för något! Jag kan vara så in i helskottas lurifaxig och busig och påhittig när jag vill, och när jag inte vill kan jag se så uttråkad och tjurig ut som om livet vore slut!

 

Jag är en första klassens hyena och äääälskar ALLT ätbart! Första bästa chans så dyker jag ner med huvudet vare sig det är i en diskmaskin eller i en soppåse eller i en nyinshoppad matkasse! Alla alternativ går lika bra för mig! Jag skäms inte för att jag snor åt mig mat. Nääärå, jag tar hellre lite skäll, det är det värt för en munsbit!

 

Jag haaatar regn och även kyla! Kroppen tar form a´la räka på direkten i sånt väder! Pannan förvandlas till bara en massa bekymersfulla rynkor och ögonen blir små smala arga springor!

Jag vill gärna sitta med vid bordet när vi har främmande och försöker vid första bästa ögonblick sno åt mig en plats. Detsamma gäller naturligtvis i soffor och sängar, där ska jag ha bästa platsen! Jag gnyr och gnäller tills jag fått det! PLUS att jag ska naturligtvis ha täcke eller filt över hela mig för att vara helt nöjd.

 

Jag bryr mig inte särsklit om okända människor. Jag vaktar naturligtvis högljutt vid vårt hus, men om vi är ute och går i koppel så skiter jag högaktningsfullt i dem. Nää, för mig räcker det att älska dem jag känner, och de som jag älskar extra mycket delar jag gärna ut ett HÖGT känguruskutt till med en puss på mun!

 Haha, bland det roligaste som finns är människor som står och glatt bebispratar med än som om man vore en golden-valp! Det går liksom inte att missta sig på deras min om vilken j*vla tråkig hund man är som inte gillar deras joller! Å det ska de tycka som står där och larvar sig istället för att uppföra sig som en normal vuxen och istället ge en något ätbart som fjäsk!

 

Jaa som sagt,det är nog lite som matte säger, om man skaffar sig en RR får man lite mer än bara en hund, vi är väääldigt mänskliga emellanåt och du får absolut världens bästa, envisaste, egensinniga, underbaraste, goaste, sannaste vän!

 

Om jag är bortskämd...????

 

Nääääråååå, bara väldigt älskad!!!

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln