SE UPP!!!

Hmmm...den här bilden ser ju inte preciiis bra ut... Men till mitt försvar kan jag säga att både Guccan och jag lämnar i princip ALLTID Santos ifred! Dels så är han ju inte värsta actionkillen och sen så har ju Syrran och jag varann att busa med. Men ibland när syrran inte vill leka så får jag ett ryck... Jag lovar er att matte släpper allt hon har då och skriker NEEEEJJJJ så jäääävla högt så att jag blixtsnabbt viker åt sidan!!! Så han har tur gammelgubben att matte har sånna röstresurser, för då får han ju va ifred!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-