Totalt hundskadad!

Hmmm...vet inte riktigt hur jag ska börja förklara det här, för det är ju ganska piiiiinsamt att medge att min matte nog är helt hundskadad!!!

 

Vet inte vilken ände jag ska börja i, men vi kan väl börja med något så enkelt som att komma ihåg namn. Tvåbeningars namn kan hon glömma BLIXTSNABBT, men tänk vad tvåbeningarnas hundar heter DET kommer hon ihåg!

 

Hon kan gå på kurser på jobb och dyl och ha svårt att memorera....MEN är det något med hundar DÅ MINNS hon minnsan!

 

Matte lipar i och för sig mycket till allt sorgligt...MEN om det är någon hund inblandad, DÅ lipar hon så mycket så att hon är så röd och svullen runt ögonen  så att hon kan INTE visa sig på MINST ett dygn!

 

Matte är egentligen liiite av en mespropp! Hon är inte den som vill synas och höras. Bråka med någon gör hon definitiiiivt ALDRIG!!! 

 MEN om en hund är inblandad...då är spelreglerna tydligen helt plötsligt ändrade! DÅ kan hon bli värsta Rambo!!! ( Hmmm hon vill inte förklara det mer ingående, mer än att ni som följt hemsidan från början minns säkert vad som hände en gång när Tex blev på hoppad;))

 

Tänk att när små tvåbenta barn kan komma och ha ramlat och fått ett skrapsår tycker matte inte det är så farligt, MEN om någon av oss dogs råkar piiipa lite eller hålla upp en tass, så är matte framme och är jätteorolig och ska utföra värsta undersökningen!!!

 

Slutligen så vill jag bara påpeka att det värsta scenariot här hemma är när matte fått reda på att någon hund har dött, jaaa nu menar jag ingen "nära anhörig hund", utan bara att hon läst typ på facebook något vackert om någon hund som någon matte har skrivit om....DÅÅÅ är hon så ooooerhört jobbig att ha att göra med!! För det första så gråter hon så tårarna sprutar...DET kan vi ju skita i och låtsas som om det regnar... MEN SEN ska hon börja pussa och kladda på oss och ge oss kärleksförklaringar så att hälften vore nog!!!

 

Jaaa... som sagt... vad säger ni??? Visst är hon totalt hundskadad?!?!?

 

Hihihi, men jag ska väl i ärlighetens namn tillägga att man lever ett ganska behagligt liv med en såndära känslosam matte!  BORTSKÄMDA blir vi!!!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-