Olika smak!

Jag säger bara en sak, smaken är som baken...DELAD!!! I morse hade jag en skiiitschyyst prommis med husse och hittade lite goddoftande dofter att rulla mig i. Kommer hem igen , kryper nöjt under mattes täcke för att få en härlig sovmorgon!

Matte var inte ALLS lika lyrisk över min doft och slängde mig i duschen med schampobad som följd! Jag haaatar schampo!!! Men å andra sidan så hatar väl matte att få en hund som just rullat sig i skit under täcket!!! ;))

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln