Dyr i drift!!!

Hmmmm.... tycker det är mycket skiiitsnack här hemma nu om att jag är DYYYYR i drift!

 

Det hela grundar sig på att de tvåbenta satte gärdsgård runt tomten när vi flyttade hit för typ 1 år sen. Den var tydligen iiiinte gratis om vi säger så.. Matte ville ju från början ha ett sånt där superhögt Gunnebo stängsel, men det bara totalvägrade husse! Han ville inte sitta inhägnad i ett fängelse!

Näää, en gärdsgård var det han på sin höjd kunde gå med på! På sin höjd? Haha, vitsigt i detta sammanhang när det just är höjden det hänger på! ;)

 

Nåväl, de tvåbenta har varit suuupernöjda nu i ett års tid eftersom jag har hållt mig på rätt sida staketet . Men för ett par veckor sen blev jag sååå jädrans glad när först Alex kom körandes med bilen och sen matte , så jag liksom bara klev över! Tog inte ens sats! Insåg då att det var ju lööööjligt enkelt att vandra över den där fjuttiga gärdsgården!

 

Det var då det här med att jag är dyr i drift kom in i bilden! Husse har nu tydligen fått kontakta firman som satte gärdsgården, så nu ska de komma hit och sätta någon överliggare på gärdsgården runt hela tomten!

 

Jag säger bara , Lycka till! Ni får lägga pengar på vad ni vill, även om jag nog kan konstatera att det är som att slänga pengar i sjön! Jag kan lova er att jag kommer lätt som en plätt kliva över även detta! ÄR man känguru så är man! :D

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln