Inoff på Ölands Brukshundklubb

Jahupp då blev man igår meddragen på en utställning, det gillas inte!!!

 

Syrran uppför sig såååå bra såååå! Hon gör ju vad som helst för lite schysst godis! När matte väntade för länge med att ge henne en godis, så hoppade Guccan upp på matte för att liksom påminna henne och öka tempot lite på godisgivandet!

 

Jag blir tvärtom jag, jag taggar ner fullständigt och i slutet ville jag inte ens ha godis, spottade det rätt ut, så matte fick stå och plocka upp efter mig! Sen tog jag det inte ens i munnen, utan vände demonstrativt på huvet! Jaa, jag vände t.o.m demonstrativt på hela mig och stod åt fel håll och vägrade vända på mig! Sån är jag!

 

Trots att matte blev lite besviken på mitt uppförande ( med tanke på att hon ju vet hur fint jag kan stå hemma!) så är hon ändå nöjd att domaren faktiskt fick ta på mig och kolla tänderna! Det var ett stooort framsteg iallafall!

 

Jag får se hur jag tänker uppföra mig om det blir mer sånt här framöver, jag har inte bestämt mig än hur jag ska bete mig!

 

Som ni ser på bilden fick iallafall matte med sig några rosetter hem till vår prisvägg! Gissa vem som fick vad?

 

HÄR kan ni läsa Guccis kritik och HÄR kan ni läsa min!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-