Lekdate hos Elsa!

Igår åkte matte och jag själva till Elsa och hälsade på eftersom Chanel inte är kry i sin tass ännu.

 

Men det var bara mysigt tyckte både jag och Elsa! Jag menar att vi två gamla bästa polare fick träffas på tu man hand liksom!

 

Jag har ju ändrat mig mycket sen vi fick Chanel...Jag var VÄÄÄÄÄRLDENS största busfrö innan och ääälskade att leka med allt och alla! Men när lilla Chanellan kom in i bilden, så har jag ju liksom fullt sjå att ha koll och vakta på henne...

 

Därför var det extra kul att få va själv med Elsa igår!

Jag började trögt i starten, och var liksom tvungen att tala om att jag är ÄLDST! Sen gick jag runt och pinka in reviret VÄRRE än en hanhund enligt matte! Det var ett jädrans pissande på varje litet grässtrå...

 

Efter en liten skogsprommis så bara lossnade det! Vi drog som två galningar skjutna ur kanoner igenom skog och mark! Sååå jädrans kul!

 

Sen när vi kom tillbaka, så var det dags för fika. Regnet kom och vi gick in i stället. Om ni kollar HÄR så kan ni få ett smakprov på vår innelek!  

 

 

Det är väl igentligen bara EN sak inte matte vill prata så mycket om angående besöket! Hmmm.... det är mitt intresse av deras KATT!!!  Så nu pratar vi inte mer om det!!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln