Visst är de väl konstiga?

Visst är de väla lite konstiga de dära tvåbeningarna iallafall?

 

Jag tänker t.ex. på en sån sak som det här med att deras tvåbenta eller fyrbenta barn till vardags ju kan vara ganska jobbiga ibland. Då gnäller tvåbeningarna om vilka jobbiga ungar de har som är sjövilda och bråkiga. Inte lyder eller lyssnar de speciellt bra, och man hör ofta talas om trotsåldern för tvåbeningarna och slyngelåldern för de fyrbenta.

Men TÄNK när vi sen blir sjuka eller skadade, DÅ blir det annat ljud i källan!!!

Jösses,det enda de vuxna då vill är att vi ska bli lika jobbiga som vanligt, och inte bara ligga där och vara dåliga, helt enkelt bli oss själva igen!

Det finns nog inget som är så jobbigt för en mamma/pappa/matte/husse som att behöva se på när deras älsklingar inte mår bra, näää det skääär i hjärtat på dem!

Japp! Så tänk på det ni alla vuxna tvåbeningar, nästa gång ni tycker vi är skiiiita jobbiga, det är nämligen så ni helst vill se oss, precis så som vi är!!!

 

Hihihi, syrran har nog i sin ungdom ( och fortfarande!) samlat betydligt mer pluspoäng när det gäller bus än jag! Kolla bara HÄR på lite gamla härliga Crazy-Gucci bilder!!!

 

Sååå Go Vänner, ta nu med er detta, att nästa gång ni har råkat sno söndags-steken som ligger på köksbänken i väntan på att gästerna ska komma, eller ni preciiis har råkat göra konfetti av de tvåbentas pass, när de står och väntar på taxin till flygplatsen, eller ni har råkat välta kristallvasen i jakten på den envisa flugan, eller ni helt enkelt har råkat välta ner hela jädrans platt-tv:n när ni skulle försöka få tag i kattjäkeln som visade sig på tv-skärmen!!!

Kom då ihåg när matte eller husse står där högröd i ansiktet, att det är ju såhär de helst vill ha oss, d.v.s.  preciiiiiis så som vi är!!!  :D

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-