Äntligen hemma!

Äääääntligen är husse och matte hemma igen! Ååååh vad vi har väntat!!! De har ju varit iväg en vecka på Lanzarote och syrran och jag trodde typ aldrig de skulle komma hem igen! När vi såg bilen svänga upp på garageuppfarten blev vi HELT GALNA!!!

 

Husse hade beordrat Alexandra att INTE släppa ut oss för att hälsa förräns de hade klivit ur bilen ordentligt. Han var nämligen orolig för att vi skulle riva sönder hela lacken på bilen, och det hade vi nog gjort också om de hade suttit kvar i bilen när vi släpptes ut! För jäääääädrans så glada vi blev!

 

Efter att Guccan hade kollat av att husse, matte och Phille var helt ok, så började hon visa HUR tjurig hon var på dem för att ha lämnat henne hemma istället!

Men INTE jag! När vi la oss på natten låg jag fortfarande och viftade på svansen hela tiden och var stup i ett tvungen att pussa på dem!!! Såååå skönt att allt är som vanligt igen här hemma! Hade ingen aaaaaaning om att jag hade sååå mycket pussar inom mig att bjuda på!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-