Riktigt tjurig!

Alla som känner mig förstår säkert att jag visade mitt riktigt tjuriga jag när husse och matte till sist behagade att komma hem!

 

Jag menar det är ju ett jädrans sätt att lämna MIG hemma med allt ansvar för hela familjen! Jag har ju inte kunnat koppla av många minuter, utan har ju varit tvungen att ha full koll dygnet runt!

 

Först när jag hörde bilen komma, blev jag naturligtvis jätteglad och när jag såg husse, matte och Phille kliva ur helskinnade blev jag superglad! Men efter att ha nosat av dem och gett dem några riktiga kyssar på mun, så gick jag muttrandes iväg lite åt sidan. Jag menar man måste ju TYDLIGT visa sitt MISSNÖJE och inte som Chanel bara vara helt överlycklig! Jag kunde knappt somna när vi la oss p.g.a hennes svansviftande och pussande!

 

Nää, jag hoppas verkligen att jag har tydliggjort nu att MIG lämnar man INTE hemma!!!

De får i och för sig inte så mycket utrymme nu för att kunna lämna mig, för jag är som en vakande hök över dem så fort de närmar sig ytterdörren!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln