Min favoritkille!

Ikväll blir det kul, då kommer nämligen min favoritkille hit, d.v.s morfar! ( mattes pappa alltså) Jag vet inte varför jag gillar honom så mycket, för ärligt talat är ju inte jag särskilt förtjust i någon annan än min familj här hemma. Men morfar Björne är något speciellt! Jag ääälskar att sitta näääära honom och trycka i soffan! Undrar om mormor Barbro blir svartis? ;))

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-