Vanlig Vardag!

Det är sååå skönt nu när det är vanlig vardag igen och dagarna ser ut precis som de brukar! D.v.s, matte går upp först. Sen väntar jag tills jag hör att hon plockar fram frukosten, DÅ springer jag snabbt ner och intar "tigg-position".

 

När frukosten är slut, springer jag åter upp och lägger mig i den varma sköna sängen. Sen ropar husse att det är dags för morgonprommis, och då låtsas jag att jag inte hör. Vem tusan vill gå ut tidigt på morgonen i höstruskväder???

 

Nåja, till slut masar jag mig ut eftersom jag vet att det vankas hundmat när vi kommer in igen!!! Efter att ha fått min hundmatsfrukost går jag och slaggar igen, men denna gång i soffan.

Sen fortsätter dagen så att varje gång jag hör någon öppna kylskåpet tar jag en liten vända till köket för att försöka tigga till mig en munsbit. Till 99% lyckas jag, när jag sitter där med mina bedjande ögon och dregglet rinnandes nerför mungiporna och bildar små pölar på golvet. Kanske det är därför de tvåbenta sticker till mig lite godis för att slippa skura upp dreggelpölarna på golvet???

 

Nåväl, efter en lång dag med schyssta skogsprommisar och en massa tiggande, är det skönt att återigen få gå och lägga sig under täcket med matte och husse! Me like!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln