Apropå märgben!

Apropå märgben och alla andra ben , så äter jag dem giiiivetvis på MIN plats i tvättstugan ovanpå torktumlaren och tvättmaskinen!

 

Det är den ultimata platsen för egentid och njutning! Matte har inrett platsen efter mitt önskemål d.v.s. jag vill ligga hyfsat mjukt ( matte har klistrat fast en solstolsdyna åt mig!!!), jag vill ha koll på läget ( jag har ett fönster preciiiis bredvid att stå och spana i) och jag vill ligga högt upp för att slippa de andra dogsen! (därav platsen OVANPÅ dessa maskiner) Hmmm ...om jag säger så här... de andra två är väl inte lika mycket känguru som jag! De öppnar inte dörrar, hoppar inte upp på stolar och bord, och hoppar definitiiiiiivt inte upp på MIN plats!!!

 

Inte klokt så bra matte och jag förstår varann (ibland) !!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln