Varför krångla till det?

I vissa fall så är syrran och jag såååå olika, jag säger bara varför krångla till det?

 

När jag vill äta mitt schyssta märgben, då lägger jag mig direkt på golvet och börjar tugga. Syrran, hon måste springa ut till tvättstugan till sin alldeles EGNA plats ovanpå tvättmaskinen!?!?!

 

När jag vill kissa, då kissar jag direkt! Syrran hon måste nosa upp någon alldeles alldeles speciell fläck att kissa på?!?!?

 

När jag behöver bajsa, så sätter jag mig direkt, oavsett var vi är och hur pinsamt det än kan bli!!! Syrran hon måste för det första helst vara lös utan koppel, helst i en skog, hitta rätt jäkla buske att gömma sig bakom och sen kolla att kusten är klar! För INGEN får nämligen kolla på henne när hon skiter!!! Råkar matte snegla över axeln för att kolla så att hon verkligen bajsar, avbryter Guccan genast det hela!!! Gaaaaah så jobbig hon är!!!

 

Syrran är inte nöjd av att "bara" få ligga i soffan eller sängen, näääärå! Det måste liksom vara preciiiiiiis RÄTT plats och RÄTT förutsättningar!!! När det gäller soffan, ska hon alltid ha en hörna! Annars står hon och blänger eller gnyr missnöjt! Jag är liksom supernöjd bara över att få mysa med tvåbeningarna i soffan och skiter liksom i om det är en hörna eller inte! När det gäller sängen så duger det inte med att bara få sova i sängen för Gucci! NÄÄÄ, hon måste absoluuuuut ligga under täcket! Annars börjar hon med sitt missbelåtna gnyende  igen!

 

När jag tänker efter, så är ju jag väldigt smidig, och har ju inte alls lika stora krav på allt som hon den där divan, drottningen av Familjen Olofsson!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-