Mardrömsdygn!

Efter några mardrömsdygn är jag äntligen hemma igen!!!

 

Det började med att jag i lördags kännde mig risig. Jag tappade aptiten ville inte äta och låg bara och skakade i soffan och kunde inte koppla av. Matte var i Stockholm och fira lill-jul med sin släkt, så husse blev naturligtvis väldigt orolig!

 

På natten kräktes jag ner hela mattes och husses säng och så bara rann det ur magen på mig. Det ville inte sluta och till sist fick jag inte ens behålla vattnet jag drack.

 

Matte slängde sig naturligtvis i bilen och åkte hem och när hon kom åkte husse och jag till djursjukhuset. Där konstaterade de att jag var uttorkad och ville ha mig kvar över natten.

 

Eftersom kräkningarna och diareén inte ville ge med sig och värdet på vita blodkroppar var för högt blev en natt till slut 3 dygn!!! Jag vet inte riktigt vem av oss som mådde sämst, matte eller jag??????

 

Ingen vet vad jag har fått i mig, det kan vara från nötfärs eller så är det något jag tuggat i mig i skogen. Elvis var samma dag lös i magen men inget mer och Gucci var inte påverkad alls och alla tre fick smaka av samma nötfärs?

Veterinären kan inte heller säga vad det beror på, men det viktigaste är ju naturligtvis att jag nu mår bättre!

 

Nåväl, efter att veterinären hade kontrollerat ALLT man kan via blodprov, röntgen och ultraljud, och kräkningarna upphörde, fick vi äntligen beskedet att jag skulle få åka hem!!!

 

När jag såg husse och matte stå och vänta utanför glasdörren så blev jag så jädrans glad så jag trodde jag skulle få en hjärtattack! Ni som känner mig vet att jag är en jäkel på att pussas, men nu snackade vi om totala skyfall av pussar med inslag av små kärleksnafsbett i hakor och läppar! Matte och husse var alldeles mörbultade av mitt glada bemötande. Efter en timmes bilfärd från Jönköping och hem där jag hade fått sansa mig lite i bilen, började jag genast vid ankomst hemma om med min kärleksförklaring och MIIINST lika många pussar igen! För att inte tala om mitt svansviftande! Jag slår vad om att det finns inte en hund i hela världen som kan vifta på svansen som mig! Dels är ju min svans lååång och så kan jag vifta jättesnabbt, så den sveper liksom med allt som kommer i dess väg! Den slår ju dessutom i dörrposter, bord, hyllor m.m, och matte kan inte förstå hur den håller mot alla dessa smällar???

 

Jag tror inte veterinären tyckte att min matte och husse var de smidigaste patientägarna hon vart med om precis, för de bombarderade henne med telefonsamtal och frågor om hur det gick och hur jag mådde och att jag måste få komma hem så fort som möjligt! Matte visste ju att min uppfödare är världens bästa och alltid engagerad, men hon kunde väl aldrig ana att så många av er skulle vara oroliga och höra av sig på facebook, sms och telefon! Stort Tack till er alla!!!

 

Ingen hund mår väll väl av att ligga instängd ensam på sjukhus, men speciellt inte en RR! Alla vet ju att vi är typ som människor och är vana att få ligga i soffor och sängar och få sitta med vid köksbord och typ aldrig bli bortlämnade... Så det bästa är nog för oss att få komma hem till hemmets trygga vrå så fort som det är möjligt!

 

Jag var så jädrans nöjd över att få vara hemma igårkväll, så efter mina pusskalas sjönk jag ner i soffan med en djup nöjd suck! Där låg jag sen resten av kvällen och gav emellanåt ifrån mig en ljudlig nöööööööjd suck...

 

Förutom de tvåbenta, så har ju syrran också tydligen varit superorolig här hemma när jag har varit borta, så nu är vi alla lyckliga och glada.

 

Nu ska vi ha en riktigt mysig lugn jul, och matte säger som Mariah Carey;

 

 All I Want For Christmas Is You !

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-