Nya soffan!

När vi kom fram till den nya stugan i Sälen, så blev vi först besvikna. Den känndes mindre än vi hade trott och den var inte städad! Antagligen hade det varit något yngre partygäng där veckan före oss, så vi hittade både burkar, flaskor och godispapper lite här och där. Dessutom hade de haft sönder soffan och pallrat upp den med en kartong med kakelplattor!

 

Vi brukar inte klaga, men den här gången ringde faktiskt husse och berättade läget. Detta innebar att vi inte skulle behöva städa när vi åkte därifrån och att ägaren skulle försöka få fram en ny soffa.

 

Det visade sig sen under veckan att den gamla trasiga skinnhörn-soffan faktiskt var väldigt rymlig och bekväm, så vi tyckte att det kvittade om de bytte den. Men i slutet av veckan ringde dock ägaren och anlände med två sprillans nya Ikea-soffor. Bara det att de var väääldigt små och klädseln var i TYG! Inte så lämpligt kanske i en stuga som tillåter hundar!!!

 

Nåväl, på bilden ser ni att iallafall jag och Elvis fick plats i en utav sofforna!

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-