Dessa skitutställningar!

Jag säger bara dessa skiiit-utställningar, jag bara hatar dem!!! Jag har ju haft turen att slippa eländet länge nu, men igår var det dags för ett vänstervarv i ringen igen.

 

Jag är ju fin, men kommer ju ej till min rätt i dessa sammanhang då jag inte gillar situationen och blir mycket obekväm. Från att hemifrån se ut som en ståtlig Ridgeback, går jag i dessa sammanhang till att se ut som en eländig kutryggad whippet i kroppen!

 

Matte har trott att det kanske är hennes egna nerver som avspeglar sig på mig, så denna gång hade husse fått ligga i hårdträning med mig. Jag har varit jättefin här hemma och tyckt det är jättekul och springer och står så glatt och viftar på svansen och bara utstrålar självförtroende!

Men resultatet när jag kom på utställningen blev detsamma med husse bakom snöret...

 

Matte har anmält mig till 2 inoff till nu i vår och någon ringträning. Blir det ingen framgång i mitt beteende dessa utställningar så har matte lovat att jag aldrig mer ska behöva ställas ut, då får vi hitta på annat kul istället!

 

Här kan ni läsa min kritik!

 

Stjärnan i familjen i detta sammanhang är iallafall Elvis, som igår slog till med att bli

BIS-3:a!!!!!

 

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-