Grundlurad!!!

Asså jag måste nog säga att jag känner mig lite grundlurad idag! Vi åkte ju iväg till utställningen med att jag hade lovats att bara behöva tralla runt lite ringside idag, men dum som jag var så var jag väl liiiiite föööör avslappnad och uppförde mig väl liiiite för bra! För helt plötsligt blev det tal om att jag IALLAFALL skulle in och springa vänstervarv???

 

Asså där hade man ju lust att backa bandet lite och ångra sitt första uppförande!!!

Nåväl, syrran ställdes ju som sagt också och hon är lite mer svårställd än mig som ju faktiskt när jag väl står, ställer mig väldigt fint själv! Så matte tog Guccan och husse fick ta mig!

 

Stooora framsteg gällande MIG idag! Mer avkopplad överhuvudtaget! Inget stressmjällande! Mer nyfiken! Mer positiv på plats och ville ha koll och va med! 

 

I ringen så var jag ju INTE på låååånga vägar som jag är hemma naturligtvis! MEN!!!   Domaren fick kolla tänder och bara lite motsträvan från min sida när domaren skulle känna på mig! Jag stod utan att vända huvudet åt fel håll och låtsas som jag inte är där, jag sprang utan att försöka dra mig ur ringen OCH jag åt korven istället för att spotta ut den!!! Jag åt tamejtusan massor av korv!!!

 

Vad säger man?  Ett litet steg för hundligheten, men ett stort steg för MIG!!!

 


Hahaha, vet ni vad det roligaste av allt är då? Husse fick på min kritik "välvisad", men det fick inte matte på Guccis!!!! Hahaha!!!!

 

Syrran glänste naturligtvis och blev BIG:2a! Hon blir ju nästan som radiostyrd och vet preciiiis vad som gäller i ringen och gör ju VAD SOM HELST för goooooodis!!!!

HÄR kan ni läsa Guccis kritik och HÄR kan ni läsa min!!!

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-